Australische bachbloesems kinderen

Bush combinatie Bossy Boots

Voor kinderen met een hele grote, dominerende persoonlijkheid, die graag de leiding hebben en anderen vertellen wat ze moeten doen.

Het helpt iemand om open te staan voor nieuwe ervaringen en manieren om dingen te doen; ondersteunt het aanpakken van obsessies; helpt de perfectionist die alleen dan gelukkig kan zijn als de dingen gaan zoals hij/zij vindt dat ze moeten gaan en wanneer iedereen het op die manier doet.

Er zijn bloesemremedies toegevoegd voor koppigheid, egocentrisme en om meer open te staan voor de behoeften van anderen.

Positieve kwaliteit: Nederigheid, bewust worden van en waardering voor de behoefte van anderen, vriendelijkheid, mededogen.

Onevenwichtigheid: Ongevoelig, kwetsend, manipulatief, overheersende persoonlijkheid, niet flexibel, bazig.

Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Boronia, Gymea Lily, Hibbertia, Isopogon, Kangaroo Paw en Rough Bluebell.

 

 

Bush combinatie Dream Time

Deze remedie helpt kinderen, vooral degenen die altijd doorgaan, om tot rust te komen, vredig, kalm en ontspannen te worden en zich klaar te maken om naar bed te gaan.

Er zijn ook bloesemremedies toegevoegd die deze gevoelige kinderen helpen zich te beschermen tegen het opnemen van negativiteit uit hun omgeving.

Bottlebrush zorgt voor sereniteit doordat ze dingen kunnen loslaten om naar dromenland te gaan.
Positieve kwaliteit: Vrede en kalmte, tot rust komen, sereniteit, ontspannen.

Onevenwichtigheid: Lawaaierige geest, het druk hebben, onrustig, overgevoelig voor de omgeving, niets willen missen.

Deze combinative bestaat uit: Angelsword, Black-eyed Susan, Boronia, Bottlebrush, Bush Iris, Crowea en Fringed Violet.

 

 

Bush combinatie FussPot

Een mooie remedie om een kind dat altijd aan het muggenziften is, niet flexibel, controlerend en betweterig is, te transformeren naar het openstaan voor veranderingen.

Om op voor verschillende manieren dingen te doen en zich meer ontspannen te voelen over hoe het nu eenmaal gaat. Vermindert de heftige reacties die ontstaan als het niet perfect voor hen gaat.

Ook voor kinderen die al besluiten dat iets niet leuk is, voordat ze het zelfs maar hebben geprobeerd. Fantastisch voor een eigenwijze, controlerende persoonlijkheid.
Positieve kwaliteit: Openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen, innerlijke rust, helder van geest, flexibel.
Onevenwichtigheid: Obsessief, controlerend, overgevoelig, muggenziften, niet flexibel, pedant, perfectionistisch.
Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Black-eyed Susan, Boronia, Freshwater Mangrove, Fringed Violet, Hibbertia en Isopogon.

 

 

Bush combinatie Mumma Mojo

Deze remedie is gemaakt om het moederschap gemakkelijker en vreugdevoller te maken!

Een geweldige combinatie voor een beetje meer pit, veerkracht, kalmte en vernieuwing.

Het versterkt de band tussen een moeder en haar kind of kinderen; versterkt haar intuïtie en verlicht de last van de verantwoordelijkheid en het overweldigd voelen door het moederschap.

Bovendien helpt deze combinatie de moeder om ook aandacht te schenken aan zichzelf en om in haar eigen behoeften te voorzien, en niet alleen die van haar gezin.

Positieve kwaliteit: Vernieuwing, band tussen moeder en kind, enthousiasme, rust en kalmte, veerkracht, zorgen voor jezelf.

Onevenwichtigheid: Niet luisteren naar de eigen behoeften, belast worden door verantwoordelijkheid, overweldigd voelen, niet op de eigen intuïtie vertrouwen.

Deze combinatie bestaat uit: Alpine Mint Bush, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Crowea, Macrocarpa, Paw Paw en Philoteca.

 

 

Bush combinatie Sibling Harmony

Deze remedie is voor zowel broeder- als zusterliefde! Het versterkt niet alleen de kwaliteiten van vergeving, mededogen en bewust zijn van de behoeften van anderen, het helpt ook bij het loslaten van onzekerheid, wrok, hatelijkheid en vooral jaloezie.

Het advies is om deze bloesemremedie zowel voor als na de geboorte van een nieuw broertje of zusje te gebruiken, vooral als het voor een eerstgeboren kind is.

Positieve kwaliteit: Groepsharmonie, bewustwording van anderen, zelfvertrouwen, vergeving, mededogen.

Onevenwichtigheid: Jaloezie, kwaadaardigheid, haat/nijd, jaloezie, je afgewezen voelen, agressie, onzekerheid.

Deze combinatie bestaat uit: Dagger Hakea, Dog Rose, Five Corners, Kangaroo Paw, Mountain Devil, Rough Bluebell en Slender Rice Flower.

 

 

Bush combinatie Toddler Tamer

Een mooie remedie om een kind dat overstuur is, te kalmeren, vooral in acute situaties zoals het gevoel van een inzinking of dat het geen grip meer heeft.

Dit is een remedie die gebruikt kan worden wanneer u merkt dat er een driftbui aankomt.

Deze combinatie bevat bloesemremedies die niet alleen kalmte en balans brengen, maar die ook opstandigheid, frustratie en koppigheid aanpakken, en elke vorm van manipulatie die hiermee gepaard kan gaan.

Positieve kwaliteit: Rust en kalmte, balans, geluk, zachtaardig en vriendelijk, flexibel, verzachten.

Onevenwichtigheid: Controle verliezen, altijd druk, opstandig, woede, radeloos, eigenwijs, driftig.

Deze combinatie bestaat uit: Banksia Robur, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet, Macrocarpa, Mulla Mulla, Paw Paw, Red Lily, She Oak, Silver Princess, Sundew en Tall Mulla Mulla.