ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT BEHANDELING

 

 

Hoe je je voelt kun je vaak als eerste aflezen van het gezicht. Hoeveel invloed heeft stress op jouw lichaam en gezicht? Wat laat jij letterlijk van jezelf zien en wat hou jij nog voor de buitenwereld en wellicht ook voor jezelf  verborgen?

Welke standpunten heb jij (on)bewust overgenomen als het gaat om veroudering?
De Access Energetische Facelift zorgt ondermeer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

WAT IS EEN ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT?

De Access Energetische Facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Meerdere lichaamsprocessen zullen worden geactiveerd om de stressfactoren aan te spreken in het lichaam.

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. Ook kunnen tijdens de behandeling sporen van veroudering en verwering opgeheven worden.

Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Energetische Facelift behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.  Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit ervaart. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte.

Je voelt je energieker, meer ontspannen en helderder van geest na de behandeling!

 

Een Energetische Facelift:

- Ontspant het hele lichaam en gezicht.

- Laat stress wegvloeien in het lichaam en gezicht.

- De huid, ons grootste orgaan, gaat weer stralen.

- Vertraagd het verouderingsproces.

- Vermindering van diep liggende rimpels en lijnen.

- Verstevigd de huid.

- Werkt op al onze organen.

- Werkt op het botstructuur.

- Werkt op DNA niveau.

- Werkt op cellulair niveau.

- Je gaat minder oordelen over jou lichaam en dat van anderen.

- Een gezondere en vitalere uitstraling.

- Werkt van binnen uit naar buiten.

 

60 min. -> 65€