Hoi hoi iedereen, ik ben Wendy en ben 46 jaar. Ben gehuwd met Gunter Vandenbussche en samen hebben wij  3 kinderen. Axel (24), Jarno (+2000) en Aïsha (18).

Mijn reis begon allemaal vorig jaar in Februari 2019. Het was een hele rollercoaster.

In Februari 2019  ging ik  Aura-en Chakrahealing volgen, vooral om me goed in mijn vel  te voelen en sterker in mijn schoenen te kunnen staan.

Ik was al 6 jaar thuis wegens Chronische pijnen en vermoeidheidssyndroom. Maar ik wist en voelde dat er meer aan de hand was. Dus ben ik naar meerdere reumatologen geweest. Tot er toch iemand zei, ik zoek tot ik het gevonden heb wat je hebt.

Van heel veel mensen moest ik niet op begrip rekenen.  Ik moest niet zo zagen en klagen, dat staat in mijn geheugen gegrift. Of moeten horen dat er ergere dingen waren in de wereld. Hmmm, behalve dag en nacht pijn hebben, 24u op 24u? Mijn hoofd dat werkte goed, wou van alles doen, maar mijn lichaam wou niet mee. Het onbegrip, dat deed soms nog het meeste pijn. Je ziet niets aan mij.

Enkele jaren geleden hebben ze ook Ziekte van Bechterew ontdekt.  Dat was voor mij toch wel eventjes slikken. 

Door mijn lesgever  heb ik Access Bars leren kennen, ik had al een hele rugzak vol, die al  redelijk overgelopen was. Omdat ik nog eens hoog-sensitief ben kon ik niets loslaten, piekerde dag en nacht,  noem maar op. Na een behandeling van Access Bars merkte ik al een kleine verandering bij mij, er was terug rust in mijn hoofd, een verademing. Na enkele behandelingen na elkaar  was ik veel rustiger geworden en begon ik mezelf ook terug te leren kennen. 

Na enkele sessie's acces bars heb ik Energetische facelift laten doen, daar kreeg ik de mooiste cadeau  van  mijn (nieuwe) leven. Ik mocht Jarno en mijn schoonmoeder, die samen op een bankje zaten, zien.. Jarno, geen zittend gat en hij wuifde maar en ons moeke Frieda met een tas koffie in de hand. Zó gelukkig en ontroerd dat ik was. 
Toen wist ik, hier moet ik iets mee doen.

Healingen en  edelstenen  (die ik op dat moment nodig had), hebben  me goed  geholpen. Dé Wendy van 1 jaar geleden is een volledig andere Wendy geworden.

Toen heb ik besloten om cursussen te volgen zodat ik de  mensen kan verder helpen waar nodig is.
De gave had ik blijkbaar al. Alleen moest ik nog ontdekken hoe ik ze moest  gebruiken. 
Mijn ventje mocht proefkonijn zijn. Nu vraagt hij zelf om mijn handen op zijn hoofd te leggen als  hij hoofdpijn heeft ipv medicatie  te nemen.

Hoe kan het nog beter dan dat?

Ik  heb mijn roeping gevonden!!!

Nu  geef ik zelf Healingen samen met mijn team, die ik tijdens een healing uitnodig om mee te helpen.  (engelen en mijn gidsen)

Ik heb ook  een spirituele winkel, waar ik heel fier op ben. Klein maar heel knus.

 

Ik heb een jaar mediumschap gevolgd voor ook hier mijop pad te helpen,  zodat ik  mensen  verder kan helpen waar  nodig is.

En zo groeien we verder .......... een droom die al heel lang in mij zit is eindelijk uitgekomen.
Ben altijd al heel benieuwd geweest naar het Spirituele, maar omdat ik  vroeger er niet kon over praten of mee bezig zijn, omdat mijn man en andere mensen er niet klaar voor waren, en ik misschien ook niet, wie weet. Na 25 jaar kon ik me het niet meer voor mezelf houden. 
En mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. 🙏🏻💖🙏🏻 wel niet genezen maar aan de betere hand.
Ik ben medicatie vrij, (behalve voor mijn schildklieren) Neem niets meer van pijnstillers in. Ook niet om rustig te worden of om te kunnen slapen, zoals spierontspanners.

Alleen de alternatieve toer. 

Dankjewel 🙏🏻💖🙏🏻