Home » Over mij

Hoi hoi iedereen, ik ben Wendy en ben 46 jaar. Ben gehuwd met Gunter Vandenbussche en samen hebben wij  3 kinderen. Axel (24), Jarno (+2000) en Aïsha (18).

Mijn reis begon allemaal vorig jaar in Februari 2019. Het was een hele rollercoaster.

In Februari 2019  ging ik  Aura-en Chakrahealing volgen, vooral om me goed in mijn vel  te voelen en sterker in mijn schoenen te kunnen staan.

Ik was al 6 jaar thuis wegens Chronische pijnen en vermoeidheidssyndroom.

Maar ik wist en voelde dat er meer aan de hand was, dus ben ik naar meerdere reumatologen geweest. Tot er toch iemand zei, ik zoek tot ik het gevonden heb!!!

Van heel veel mensen moest ik niet op begrip rekenen.  Ik moest niet zo zagen en klagen, dat staat in mijn geheugen gegrift. Of moeten horen dat er ergere dingen waren in de wereld.

Hmmm, behalve dag en nacht pijn hebben,

24u op 24u - - 7/7

Mijn hoofd, dat werkte goed, wou van alles doen, maar mijn lichaam, die wou niet mee werken. Het onbegrip, dat deed soms nog het meeste pijn. Je zag niets aan mij. Als ik een goede dag kwam ik al eens buiten en anders bleef ik lekker in mijn huisje  

Enkele jaren geleden hebben ze ook Ziekte van Bechterew ontdekt.  Dat was voor mij toch wel eventjes slikken. 

Door mijn lesgever  heb ik Access Bars leren kennen, ik had al een hele rugzak vol, die serieus overgelopen was. Maar we bleven doorgaan. Omdat ik nog eens hoog-sensitief ben kon ik niets loslaten, piekerde dag en nacht,  noem maar op.

Na een behandeling van Access Bars merkte ik al een kleine verandering bij mij, er was terug rust in mijn hoofd, een verademing. Na enkele behandelingen na elkaar  was ik veel rustiger geworden en begon ik mezelf ook terug te leren kennen. 

Na enkele sessie's acces bars heb ik Energetische facelift laten doen, daar kreeg ik de ALLERMOOISTE cadeau  van  mijn (nieuwe) leven. Ik mocht Jarno en mijn schoonmoeder (beide overleden) die samen op een bankje zaten, zien.. Jarno, geen zittend gat en hij wuifde maar en ons moeke Frieda met een tas koffie in de hand.

Zó gelukkig en ontroerd dat ik was. 
Toen wist ik, hier moet ik iets mee doen.

Healingen en  edelstenen  (die ik op dat moment nodig had), hebben  me goed  geholpen. Dé Wendy van 1,5 jaar geleden is een volledig andere Wendy geworden.

Toen heb ik besloten om cursussen te volgen zodat ik de  mensen kan verder helpen waar nodig is.
De gave had ik blijkbaar al. Alleen moest ik nog ontdekken hoe ik ze moest  gebruiken. 
Mijn ventje mocht proefkonijn zijn. Nu vraagt hij om mijn handen op zijn hoofd te leggen als  hij hoofdpijn heeft ipv medicatie te nemen.

Hoe kan het nog beter dan dat?

EINDELIJK heb ik mijn roeping gevonden!!!

Ik geef healingen en doe dit samen met mijn team, die ik steeds uitnodig om mee te helpen.  (engelen en mijn gidsen etc...

Hoe ik met mijn winkeltje begonnen ben

We waren op een beurs in Genk, toen zei die medium, wanneer ga je eens uit die cirkel komen? Ik zei welke cirkel en wat moet ik doen???

Hij zei dat ik zelfstandige moest worden? Oei, ik zelfstansdige? Nooit zeker. Ik moest uit mijn schulp komen. Ben thuisgekomen en we zijn er wel beginnen over babbelen, euhm wat bedoelde hij eigenlijk? En ja, na wikken en wegen ben ik gedeeltelijk zelfstandige begonnen en ben healingen gaan geven. Mijn eetkamertafel gezet met daar een paar edelstenen op om te verkopen. Wat daarna fruitkisten zijn bijgekomen. 

Nu heb ik een heel mooie spirituele winkel, waar ik héél fier en trots op ben. Wat eerst klein maar knus was, is nu een uitgebreide winkel geworden, wat nog steeds knus en huiselijk is. Waarvoor ik de spirits heel dankbaar ben dat ze mij hier in begeleiden.

 

Ik heb ook 1 jaar mediumschap gevolgd, wat voor mij heel veel in gang heeft gezet en mij op pad heeft geholpen,  zodat ik ook mensen kan helpen waar nodig is. En wat ook heel mooi is, we groeien verder .......... een droom die ik al heel lang had, is eindelijk uitgekomen.


Ben altijd al heel benieuwd geweest naar het Spirituele, maar omdat ik er vroeger met niemand er kon over praten, ook omdat mijn man en de mensen rondom mij er niet klaar voor waren, en ik wie weet misschien ook niet, is uiteindelijk uitgebroken.

Na 25 jaar kon ik me het niet meer voor mezelf houden. 
En mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. 🙏🏻💖🙏🏻
wel niet genezen maar wel aan de betere hand.
Ik ben medicatie vrij, (behalve voor mijn schildklieren) Neem niets meer van pijnstillers en ook niet om rust te vinden of te worden, zelfs medicatie om te kunnen slapen, zoals spierontspanners zijn overbodig. 

Alleen de alternatieve toer. 

Dankjewel 🙏🏻💖🙏🏻